.

Een zacht moment, speciaal voor jou


Een zwangerschap van negen maanden met misschien wel allerlei kwalen en straks een bevalling die gelijk staat aan het lopen van een marathon; een kindje krijgen vraagt veel van je lijf én van je geest. Dat weet jij, want je bent hier.

Lieve mama, met een postpartumbehandeling geef jij jezelf aandacht, liefde en dankbaarheid. Ik help jou om stil te staan bij alles wat je meemaakt. Om even tijd te maken, alleen voor jou. Om een zacht moment te creëren voor jou persoonlijk. En die zelfzorg heeft direct effect op jouw baby. 

Ik luister naar jou. Na de geboorte van mijn tweede kindje in 2020 gaf ik mezelf een behandeling van Kiki Mae, bij wie ik in 2023 ook mijn opleiding volgde. Het was magisch. Ik wist: dit gun ik iedere mama. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt: of dat nu een kraammassage, een Bengkung-bellybinding, het uitschrijven van jouw geboorteverhaal of een combinatie van al deze mogelijkheden is. Jij beslist. Samen zorgen we voor jou. 

Lieve mama, jij en jouw lijf verdienen liefde en aandacht. Ben je klaar voor een zacht moment, tijdens de meest bijzondere periode van je leven?
 

In het kort:
- Opgeleid tot postpartumbehandelaar bij Kiki Mae
- Actief in regio Rotterdam
-  Mama van twee kindjes
- Kiest waar mogelijk voor duurzame opties (woon je in de buurt? Dan kom ik graag op mijn bakfiets!)
- Ervaring met het combineren van moederschap met een kantoorbaan
- Hbo-geschoold (Bachelor of Journalism)